Ενημέρωση για σεμινάριο: Βιομηχανική κληρονομιά και αυτοδιοίκηση. Από την αναγνώριση και αξιολόγηση στην προστασία, ανάδειξη και διατήρηση.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

θα ήθελα να σας ενημερώσω και να σας προσκαλέσω στο σεμινάριο: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου.

Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
(ΥΝΜΤΕΑΜΘ), του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ) 2022 – «Βιώσιμη Πολιτιστική Κληρονομιά – Συντηρώντας το παρελθόν για τις μελλοντικές γενιές», αναλαμβάνει τη πρωτοβουλία, με την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας [Κ.Ε.Δ.Ε.], συνδιοργανωτή το Δήμο Καβάλας και την υποστήριξη του Ελληνικού Τμήματος TICCIH και της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, της οργάνωσης διαδικτυακού Σεμιναρίου για στελέχη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με θέμα: «Βιομηχανική Κληρονομιά και Αυτοδιοίκηση: από
την αναγνώριση και αξιολόγηση στην προστασία, ανάδειξη και διαχείριση».

Μπορείτε να συνδεθείτε στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/channel/UC6n5Na8cxa0Seem7C78ZEdw/live

Οι ενδιαφερόμενοι για την παρακολούθηση του σεμιναρίου μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/E6d5nhchYtzzW6bH6

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, αυτή θα παραμείνει διαθέσιμη για προβολή μέσω youtube. Θα υπάρχει σχετικός σύνδεσμος στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: https://ynm-amth-culture.gr, στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας https://kavala.gov.gr και στην ιστοσελίδα του facebook του Δήμου Καβάλας.

Θα υπάρξει αναφορά και στους μύλους αλλά και στο έργο της TIMS.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η πρόσκληση.

Σας περιμένουμε,
με εκτίμηση
Κατερίνα Τούτουζα

Μέλος ΔΣ/TIMS, υπεύθυνη για Ελλάδα και Κύπρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *